۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۳۷

نرمش قهرمانانه به معنای سازش قهرمانانه نیست

نرمش قهرمانانه به معنای سازش قهرمانانه نیست

فرمانده نیروی انتظامی گفت: نرمش قهرمانانه که مقام معظم رهبری فرمودند به معنای سازش قهرمانانه نیست و این موضوع مانند صلح حدیبیه است.

به گزارش خبرگزاری مهر،سردار اسماعيل احمدي مقدم در سيزدهمين نشست تخصصي عاملين ذي حساب و مديران مالي يگان هاي نیروی انتظامی ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس با رهبري امام خميني(ره)، اظهارداشت: هشت سال جنگ تحميلي براي دنيا، درس عبرتي شد تا بدانند ايران در تحقق شعار"استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي" عقب نشيني نمي کند و هر هزينه اي را براي تحقق اين شعار مي پردازد.

وي ادامه داد: تصور دشمنان اين بود که با اعمال فشارها در اوايل انقلاب و تشکيل گروه هاي ضد انقلاب در داخل مي توانند نظام را ساقط کنند، چيزي که امروز در سوريه شاهد آن هستيم.

رئیس پلیس کشور با اشاره به اينکه  ايران توانست از اين فشارها گذر کند، گفت: پس از عبور از اين ايام، دشمن جنگ را عليه ما آغاز کرد که اين فضا همراه با تحريم هاي اقتصادي و بايکوت هاي سياسي بود و با حمايت از گروه هاي ضد انقلاب در داخل، انفجارها و ترور هاي پي در پي سعي در از بين بردن انقلاب اسلامي داشت؛ در واقع ما همزمان در دو جبهه داخل و بيرون در حال جنگ بوديم. هشت سال دفاع جانانه ما نتوانست عراق را به اهداف خود که همانا تحميل اراده حکومت بعث و دشمنان بود، برساند و آنان در جنگ شکست خوردند.

وي با اشاره به سخنان صدام حسين پس از پاره کردن قرارداد الجزاير مبني بر اينکه ما در ايران درنگي چند روزه داريم و در نهايت خوزستان را به عراق ملحق مي کنيم، گفت: اين کشور داراي نقص ژئوپوليتيکي است و در واقع هدف از حمله به ايران به دست آوردن تنفسگاهي براي اين کشور محسوب مي شد.

وی با اشاره به اينکه عراق با تسخير آبادان و خرمشهر به دنبال دستاوردي حداقلي از جنگ هشت ساله با ايران بود، گفت: اما پس از شکست حصر آبادان و آزادسازي خرمشهر، پيروزي ها يکي پس از ديگري از آن ايران شد و دشمن از مواضع قبلي خويش عقب نشيني کرد در واقع عمليات آزاد سازي خرمشهر به پايان رسيدن اشغال سرزمين هاي ما بود و به موازات آن، ايران در داخل خاک کشور عراق پيشروي مي کرد.

احمدی مقدم اظهار داشت: عراق دو هدف سرنگوني نظام و الحاق خوزستان به اين کشور را در اين جنگ دنبال مي کرد که پس از نرسيدن به اهداف از پيش تعيين شده خود در جنگ شکست خورد. پس از جنگ ما تنبيه متجاوز را هدف گرفتيم اما به دليل کمک هاي شرق و غرب به عراق و استفاده آنان از انواع سلاح هاي شيميايي، وام هاي کلان و در نهايت بسيج همه امکانات عليه ايران، ما به هدف خود نرسيديم و در نهايت قرارداد 598 را پذيرفته و دفاع هشت ساله به پايان رسيد؛ البته در عمليات مرصاد و پس از ناکامي هاي دشمنان به عرصه جنگ، ايران در آخرين روزهاي دفاع مقدس پيروز شد و با توفيق ايران به پايان رسيد.

فرمانده نیروی انتظامی افزود: البته در ادامه با همت مردم و رزمندگان، کشور ايران در موقعيت خوبي قرار گرفت تا جايي که پس از سالها "صدام" متجاوز شناخته و اعدام شد؛ به واقع وعده الهي حق است البته اين موضوع بستگي به اين دارد که چقدر صبور باشيم.

وی  با بيان اينکه سربلندي امروز کشور ما در تمام زمينه ها مرهون تلاش هاي رزمندگان است، گفت: ما در جنگ تحميلي و با  ترورهاي داخلي حدوداً 230 هزار شهيد داشتيم، در حاليکه کشته هاي جنگ هاي عراق به چند ميليون نفر مي رسد و اين حقيقت بزرگي است که ايران خورشيد درخشان منطقه است؛ البته هر توفيقي را بايد به خدا نسبت دهيم چراکه غرور، آفت بزرگي است.

احمدی مقدم با اشاره به اينکه نهضت همچنان ادامه دارد و تا ديروز جهاد در ميدان دفاع بود اما امروز در صحنه هاي ديگري خود را نشان مي دهد، گفت: در حال حاضر رئيس دولت يازدهم به نيويورک سفر کرده و بايد بدانيم نرمش تنها به صورت زباني و لبخند زدن نيست چرا که در اين صورت دشمنان را به نرمش وادار نمي کند بلکه قدرت دروني ما آن عنصر مهم است که بايد روي آن، مانور ديپلماسي داده شود.

وي با بيان اينکه نرمش قهرمانانه در کلام مقام معظم رهبري متجلي شده به معناي سازش قهرمانانه نيست، اذعان داشت: اين نرمش مانند صلح حديبيه است که عقب نشيني صورت نگرفت و همچنين با قراردادي که نوشته شد امنيت حجاج مد نظر قرار گرفت.

احمدی مقدم با اشاره به اينکه دموکراسي، آزادي بيان و حقوق بشر در کشورهاي غربي تنها در حد استفاده از چند کلمه است، گفت: اخلاق براي آنان استفاده ابزاري دارد و در واقع زيربناي رفتار آنان در نظر گرفتن منافع شخصي و روبناي آن توجه به اخلاق است.

 وي، اولويت اول پلیس را پرداخت مطالبات و حقوق کارکنان عنوان و خاطرنشان کرد: ما از محل درآمدهاي بنياد تعاون نيز براي پرداخت حقوق و مطالبات کارکنان بهره مي بريم و از هر طريقي از جمله سهام مهرگان، قوامين، افزايش وام ها و غيره براي ارتقاء سطح معيشت کارکنان استفاده مي نمائيم؛ سال گذشته 12 هزار وام مسکن داشتيم اما امسال اين رقم به 24 هزار رسيده است.

احمدی مقدم با بيان اينکه خوشبختانه پرداخت ها به کارکنان متمرکز شده، گفت: سعي مي کنيم تمام موارد پرداختي، متمرکز و به صورت فيش به کارکنان ارائه شود.

وي ادامه داد: خريد ها نيز بايد به صورت متمرکز باشد چراکه در غير اين صورت هزاران فساد و تعهد بي جا به افراد تحميل مي کند؛ پرداخت الکترونيکي ، استفاده از سيستم براي خريدها و متمرکز کردن آنها باعث جلوگيري از بروز مفسده در کارها مي شود.بايد روش هاي جديد حسابداري مورد استفاده قرار گيرد و با تبديل انبارهاي اسناد به فايل هاي رايانه اي، کاغذ را از فرايند اداري حذف کرد.

وي با اشاره به اينکه ذي حساب مي تواند لباس قانون برتن امور کند، گفت: وظيفه ديگر شما، تسهيل گري در روند مالي است که در نتيجه نيروي انساني، فساد و مبادله پول نقد کاهش پيدا مي کند.

احمدی مقدم در ادامه تاکيد کرد: با افتتاح حساب هاي غيرقانوني، حمل پول هاي نقد از سوي افسران عامل، بي انضباطي مالي، اسناد صوري که مي تواند از مصاديق اختلاس باشد، برخورد مي کنيم.با تاسيس بانک قوامين، حقوق پرسنل به آن واگذار شد، در حال مذاکره با ستاد کل هستيم تا عامليت را به اين بانک بسپاريم و در مقابل مزايايي براي کارکنان خود در اختيار بگيريم.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اينکه نياز به نوسازي، مدرن سازي و دانش بنيان کردن سامانه مالي در ناجا داريم، گفت: پيشرفت هاي خوبي در اين زمينه صورت گرفته اما بايد ارتقاء پيدا کند و افراد مالي ما به روز و با علم باشند، اگر آموزش هايي در اين زمينه لازم است بايد تعريف کنيم.

وی با اشاره به اينکه وسعت هزينه در نيروي انتظامي زياد و ريز است، گفت: البته براساس نامه اخير ديوان محاسبات به نيروي انتظامي، اين نيرو از منضبط ترين و چابک ترين دستگاه ها در امور مالي است.
 

 

کد خبر 2141278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha